Tervetuloa
Käyttäjänimi:
Salasana:

Omat asetukset:


Automaattinen päivitys, sisään kirjautuminen:

Omat asetukset:
Sivustolle on rekisteröitynyt 2169 nimimerkkiä ja joista 342 on ollut paikalla viimeisen vuorokauden aikana sekä 509 nimimerkkiä viikon sisällä.
Keskusteluissa on paikalla 41 ihmistä

Uuden käyttäjän rekisteröinti:
Käyttäjänimi(pakollinen):
Salasana (pakollinen):
Näytettävä nimi (pakollinen):
Sähköpostiosoite (vapaaehtoinen):


Käyttäjänimi ja salasana 8-20 merkkiä.


Rekisteriseloste:
Tämä lukemasi tekstin koodisivusto kerää käyttäjien IP-osoitteet ja selaintiedot käyttäjätietojen analysointia varten. Mikäli loggaudut sisään sivustolle, niin osoitteet saatetaan säilyttää nettisivun sivuston loppuun asti.
Tämä koodisivusto on yksityisluonteinen ja tehty yhden henkilön ammatillisen kehittämisen harjoitustyönä.
Muiden henkilöiden on kuitenkin mahdollista tallettaa sivustolle sisältöä. Tietoturvassa saattaa olla aukkoja. Käyttäjänimet ovat tietokannassa salaamattomina, salasanat ovat kryptattu.

Koska sivusto on yksityisluonteinen kooditestipenkki ja harjoitustyö, sivuston luonut ei ota sille muiden tallettamasta sisällöstä tai kuvista mitään vastuuta.
Sivustolla ei ole kaupallisia intressejä, eikä resursseja valvoa tekijänoikeuksiin liittyviä kaupallisia aspekteja. Mahdolliset huomautukset tai sisällön poistopyynnöt voi jättää alla mainittuun sähköpostiosoitteeseen.
Sivuston koodaajan ja ylläpitäjä saa tarvittaessa kiinni yahoon sähköpostiosoitteesta janne66_2000, mitä luen säännöllisen epäsäännöllisesti. Osoitteeseen voi myös antaa reklamaation mahdollisista tekijänoikeushuomautuksista.