Tervetuloa
Käyttäjänimi:
Salasana:

Omat asetukset:


Automaattinen päivitys, sisään kirjautuminen:

Omat asetukset:
Sivustolle on rekisteröitynyt 2324 nimimerkkiä ja joista 391 on ollut paikalla viimeisen vuorokauden aikana sekä 495 nimimerkkiä viikon sisällä.
Keskusteluissa on paikalla 27 ihmistä

Uudet käyttäjät voivat rekisteröityä päivisin 07.00-23.00 välisenä aikana.


Rekisteriseloste:
Tämä sivusto kerää käyttäjien IP-osoitteet ja selaintietoja kävijätietojen analysointia varten. Mikäli kirjaudut sisään sivustolle, niin ip-osoitteesi saatetaan säilyttää sivuston elinkaaren loppuun asti.
Sivusto on yksityisluonteinen ja tehty yhden henkilön ammatillisen kehittämisen harjoitustyönä. Muiden henkilöiden on kuitenkin mahdollista tallettaa sivustolle sisältöä.
Sivuston tietoturvassa saattaa olla aukkoja: Käyttäjänimet ovat tietokannassa salaamattomina, salasanat ovat suojattu heikolla sha1 kryptauksella.

Koska sivusto on yksityisluonteinen kooditestipenkki ja harjoitustyö, sivuston luonut ei ota mitään vastuuta sivustolle muiden tallettamasta sisällöstä tai kuvista.
Sivustolla ei ole kaupallisia intressejä, eikä resursseja valvoa tekijänoikeuksiin liittyviä kaupallisia aspekteja. Viestien jättäjät ovat vastuussa omien viestiensä sisällön lainmukaisuudesta.
Mahdolliset huomautukset tai sisällön poistopyynnöt voi jättää alla mainittuun sähköpostiosoitteeseen.


Sivuston koodaajan ja ylläpitäjä saa tarvittaessa kiinni yahoon sähköpostiosoitteesta janne66_2000, mitä luen säännöllisen epäsäännöllisesti. Osoitteeseen voi myös toimittaa reklamaatiot mahdollisista tekijänoikeusrikkomuksista.