Tervetuloa
Käyttäjänimi:
Salasana:

Omat asetukset:


Automaattinen päivitys, sisään kirjautuminen:

Omat asetukset:
Sivustolle on rekisteröitynyt 2074 nimimerkkiä ja joista 316 on ollut paikalla viimeisen vuorokauden aikana sekä 515 nimimerkkiä viikon sisällä.
Keskusteluissa on paikalla 19 ihmistä

Uudet käyttäjät voivat rekisteröityä päivisin 07.00-23.00 välisenä aikana.


Rekisteriseloste:
Tämä lukemasi tekstin koodisivusto kerää käyttäjien IP-osoitteet ja selaintiedot käyttäjätietojen analysointia varten. Mikäli loggaudut sisään sivustolle, niin osoitteet saatetaan säilyttää nettisivun sivuston loppuun asti.
Tämä koodisivusto on tehty itseni ammatillisen kehittämisen harjoitustyönä ja tietoturvassa saattaa olla aukkoja. Käyttäjänimet ovat tietokannassa salaamattomina, salasanat ovat kryptattu.

Sivusto on luonteeltaan yksityisluonteinen henkilökohtainen viestitauluni, enkä ota sinne kirjoitetusta sisällöstä tai sivustoille talletuista kuvista mitään vastuuta.
Sivustolla ei ole mitään kaupallisia intressejä, eikä se sillä siten ole resursseja valvoa kenenkään tekijänoikeuksiin liittyviä kaupallisia intressejä. Mahdolliset huomautukset voi jättää alla mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Rahoituslaitosten johdannaisten takaajille pottuillen, tiukan paikan tullen tarvittaessa siivoojaa saattaa kompastua tämänkin sivuston konehuoneen servereiden töpseleihin millä hetkellä hyvänsä.
Sivuston koodaajan ja ylläpitäjä saa tarvittaessa kiinni yahoon sähköpostiosoitteesta janne66_2000, mitä luen säännöllisen epäsäännöllisesti. Osoitteeseen voi myös antaa reklamaation mahdollisista tekijänoikeushuomautuksista.