Tervetuloa

Uusi testamentti, roomalaiskirjeet:
1:22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
1:23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
1:26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
1:27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
1:28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.

Tämä on kannanotto uskon- ja sananvapauden puolesta. Tänään 29.4.2021 uutisoitiin Päivi Räsäsen saaneen syytteen raamatun tekstien lainaamisesta.

Käyttäjänimi:
Salasana:

Omat asetukset:


Automaattinen päivitys, sisään kirjautuminen:

Omat asetukset:
Sivustolle on rekisteröitynyt 2364 nimimerkkiä ja joista 342 on ollut paikalla viimeisen vuorokauden aikana sekä 473 nimimerkkiä viikon sisällä.
Keskusteluissa on paikalla 51 ihmistä

Uuden käyttäjän rekisteröinti:
Käyttäjänimi(pakollinen):
Salasana (pakollinen):
Näytettävä nimimerkki (pakollinen):
Sähköpostiosoite (vapaaehtoinen):


Käyttäjänimi ja salasana 8-20 merkkiä.

Sähköpostiosoitteen antaminen on vapaaehtoista. Unohtunutta salasanaa ei voida palauttaa ilman toimivaa sähköpostiosoitetta.
Rekisteriseloste:
Tämä sivusto kerää käyttäjien IP-osoitteet ja selaintietoja kävijätietojen analysointia varten. Mikäli kirjaudut sisään sivustolle, niin ip-osoitteesi saatetaan säilyttää sivuston elinkaaren loppuun asti.
Sivusto on yksityisluonteinen ja tehty yhden henkilön ammatillisen kehittämisen harjoitustyönä. Muiden henkilöiden on kuitenkin mahdollista tallettaa sivustolle sisältöä.
Sivuston tietoturvassa saattaa olla aukkoja: Käyttäjänimet ovat tietokannassa salaamattomina, salasanat ovat suojattu heikolla sha1 kryptauksella.

Koska sivusto on yksityisluonteinen kooditestipenkki ja harjoitustyö, sivuston luonut ei ota mitään vastuuta sivustolle muiden tallettamasta sisällöstä tai kuvista.
Sivustolla ei ole kaupallisia intressejä, eikä resursseja valvoa tekijänoikeuksiin liittyviä kaupallisia aspekteja. Viestien jättäjät ovat vastuussa omien viestiensä sisällön lainmukaisuudesta.
Mahdolliset huomautukset tai sisällön poistopyynnöt voi jättää alla mainittuun sähköpostiosoitteeseen.


Sivuston koodaajan ja ylläpitäjä saa tarvittaessa kiinni yahoon sähköpostiosoitteesta janne66_2000, mitä luen säännöllisen epäsäännöllisesti. Osoitteeseen voi myös toimittaa reklamaatiot mahdollisista tekijänoikeusrikkomuksista.